Välj en sida

Byggstäd

Byggstäd

Vid ombyggnation eller efter avslutad nybyggnation behöver lokalen byggstädas. Byggstädning är en väsentlig del av slutresultatet. Damning och dammsugning av alla ytor (synliga och dolda), golvtorkning, fönsterputsning och mer därtill.

Nybyggnationer, om- och tillbyggnationer är endast helt klara när projektet är skinande rent. Vi erbjuder den städservice som behövs allt för ett slutresultat som är rent, fräscht och framförallt snyggt för kommande inflyttning. Vi har hängavtal med Byggnads samt ID06 för vår personal. Vi kan även erbjuda personal med liftutbildning för arbete på höga höjder.

Vi kan hjälpa till med grovstäd ute på byggarbetsplatser. Vid grovstäd plockar vi ihop material, ta bort täckpappen, köra ut skräp etc. Vi kan se till så att det rent & snyggt under byggtiden. 

Inom byggsektorn blir baracken en del av arbetsplatsen och plats för möte, lunch, ombyte och fika. Städning i bland annat byggbodar och fikarum utför vi regelbundet efter kundens behov & önskemål.

Engagerade medarbetare!

Service!

Erfaren personal!

Bakgrund

Vi är en erfaren och kunnig personalstyrka som jobbat i branschen i många år. Utgångspunkt är Piteå och vi arbetar även i Luleå, Boden samt Älvsbyn med alla våra bastjänster. Byggstäd utförs i Gällivare och Skellefteå utöver de andra orterna.

Hos oss är du som kund i fokus och vi är måna om att om att alltid vara lyhörda för just dina önskemål. Vi hjälper våra kunder med olika sorters lokalvård och vi erbjuder bland annat byggstäd, företagsstäd, etableringsstäd, trappstäd, höghöjdsstäd och fönsterputsning.

Berätta vad du förväntar dig av städningen så kommer vi tillsammans överens om hur vi hjälper dig på bästa sätt.

Adress

Hammarvägen 11B
943 36 Piteå

telefonnummer