Kontor – Företag – Butiker
Golv och Trappor
Fönsterputs

Vår personal har stor branscherfarenhet och levererar kvalitetsresultat som skapar grunden för långa samarbeten vilket är vårt mål. Givetvis håller vi höga miljö- och kvalitetskrav på vårt arbete och skräddarsyr våra tjänster som är anpassade utifrån våra kunders önskemål och behov. Schemalagda städuppdrag med samma personal skapar trygghet och effektivitet i er verksamhet för allas trivsel.

Golvvård och trappstädning är en annan specialitet där vi har gedigen erfarenhet. Vi sköter plast- , linoleum-, marmor-, klinkers-, sten-, och trägolv. Vi ser till att ni får ett skinande rent resultat med en slitstark ytfinish. Vi sköter trappor och trapphus för diverse fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar, kontor och offentliga mijöer och anpassar uppdragen utifrån våra kunders behov.

Vänd er till oss med förtroende när det gäller fönsterputs. Vi putsar fönster för företag, hyreshus, bostadsrättsföreningar, butiker, restauranger och andra offentliga miljöer. Vi har kapacitet för alla typer av fönster oavsett höjd.