Välj en sida

Höghöjdsstäd

Höghöjdsstäd

Vår Städning på hög höjd inomhus. Nu kan vi på ett säkert och effektivt städa och rengöra på höga höjder från golv- och marknivå. SpaceVac är byggt av lättvikts-kolfiberrör och möjliggör att du kan rensa och dammsuga på hög höjd, från marken samt utan skylift och stege. SpaceVac system för rengöring inomhus är extremt kompakt och lättarbetat med med hög rörlighet och kräver lite utrymme. Det gör SpaceVac till ett både kraftfullt och ekonomiskt system. Med SpaceVac kan ni städa högre, säkrare och snabbare.

Varför är det viktigt med höghöjdsstäd?

Med höghöjdsstäd kan ni äntligen få bort all smuts och damm som samlats i flera år på ställen ni inte kommer åt. Låt oss komma ut och demosterera vad SpaceVac kan göra.

Bakgrund

Vi är en erfaren och kunnig personalstyrka som jobbat i branschen i många år. Utgångspunkt är Piteå och vi arbetar även i Luleå, Boden samt Älvsbyn med alla våra bastjänster. Byggstäd utförs i Gällivare och Skellefteå utöver de andra orterna.

Hos oss är du som kund i fokus och vi är måna om att om att alltid vara lyhörda för just dina önskemål. Vi hjälper våra kunder med olika sorters lokalvård och vi erbjuder bland annat byggstäd, företagsstäd, etableringsstäd, trappstäd, höghöjdsstäd och fönsterputsning.

Berätta vad du förväntar dig av städningen så kommer vi tillsammans överens om hur vi hjälper dig på bästa sätt.

Bra service!

Professionell personal!

Trygg arbetsgivare!

Adress

Hammarvägen 11B
943 36 Piteå

telefonnummer