Välj en sida

Hemstäd

 Hemstäd

Vi föreslår oftast att vi inleder er hemstädning med en storstädning. Med en ordentlig rengöring som start, så har vi lättare att göra ett bra jobb framöver. Vill ni bara ha en storstädning? Det fixar vi också, ring eller maila oss så bokar vi in ett möte så vi ser hur vi kan hjälpa er.

Varför är det viktigt med hemstäd?

Hemstädning ger en möjlighet att spara tid och energi till annat än att hålla efter hemma. Låt oss ta hand om ditt hem och ni kan fokusera på annat. Du väljer själv vad det är som ska göras och hur ofta du vill att vi ska komma. Privatpersoner har möjlighet till RUT-avdrag för hemstädning.

Bakgrund

Vi är en erfaren och kunnig personalstyrka som jobbat i branschen i många år. Utgångspunkt är Piteå och vi arbetar även i Luleå, Boden samt Älvsbyn med alla våra bastjänster. Byggstäd utförs i Gällivare och Skellefteå utöver de andra orterna.

Hos oss är du som kund i fokus och vi är måna om att om att alltid vara lyhörda för just dina önskemål. Vi hjälper våra kunder med olika sorters lokalvård och vi erbjuder bland annat byggstäd, företagsstäd, etableringsstäd, trappstäd, höghöjdsstäd och fönsterputsning.

Berätta vad du förväntar dig av städningen så kommer vi tillsammans överens om hur vi hjälper dig på bästa sätt.

Bra service!

Professionell personal!

Trygg arbetsgivare!

Adress

Hammarvägen 11B
943 36 Piteå

telefonnummer