Välj en sida

Om oss

Vår bakgrund

Bakgrunden till Nordells städ är att bolaget bildades bildades 2018 av Stefan Nordell och Krister Nilsson. Vi har erfaren och kunnig personalstyrka som jobbat i branschen i många år. Personalstyrkan är sammansvetsade i och med att innan Nordells städ startade jobbade flertalet anställda ihop på andra städföretag i Piteå

Vi utgår från Piteå och arbetar både där och i Luleå, Boden, Älvsbyn, i Gällivare & Skellefteå utför vi byggstäd. Vi är ett flexibelt städbolag som åtar sig uppdrag av små och stora företag av olika slag.

Tjänster vi tillhandahåller är olika sorters lokalvård och erbjuder bland annat byggstäd, företagsstäd, etableringsstäd, trappstäd, höghöjdsstäd och fönsterputsning.

Hos oss är du som kund i fokus och vi är måna om att alltid vara lyhörda för just dina önskemål. Berätta vad du förväntar dig av städningen så kommer vi tillsammans överens om hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt.

Säkerhet är högt prioriterat av oss och vår personal bär alltid
ID-06 2.0 samt de skyddskläder som krävs på projektet.

Vår viktigaste och mest betydelsefulla resurs är våra servicemedarbetare som levererar någon av de tjänster vi har till dig som kund.

Vi har även ett måleriöretag, Nordells Måleri och Dekor AB, sammankopplat till städfirman. När de två företagen jobbar på samma entreprenader kan vi tillsammans ta hand om hela ledet och samordna slutruschen inför besiktning och överlämnade. Detta har visat sig vara en mycket uppskattat tillvägagångssätt för allihop.

Tveka inte på att kontakta oss, vi hjälper dig gärna!