Välj en sida

Våra tjänster

Byggstäd

Vid ombyggnation eller efter avslutad nybyggnation behöver lokalen byggstädas. Byggstädning är en väsentlig del av slutresultatet. Damning och dammsugning av alla ytor (synliga och dolda), golvtorkning, fönsterputsning och mer därtill.

Nybyggnationer, om- och tillbyggnationer är endast helt klara när projektet är skinande rent. Vi erbjuder den städservice som behövs allt för ett slutresultat som är rent, fräscht och framförallt snyggt för kommande inflyttning. Vi har hängavtal med Byggnads samt ID06 för vår personal. Vi kan även erbjuda personal med liftutbildning för arbete på höga höjder.

Vi kan hjälpa till med grovstäd ute på byggarbetsplatser. Vid grovstäd plockar vi ihop material, ta bort täckpappen, köra ut skräp etc. Vi kan se till så att det rent & snyggt under byggtiden. 

Inom byggsektorn blir baracken en del av arbetsplatsen och plats för möte, lunch, ombyte och fika. Städning i bland annat byggbodar och fikarum utför vi regelbundet efter kundens behov & önskemål.

Kontorstäd

Vår personal har stor branscherfarenhet och levererar kvalitetsresultat som skapar grunden för långa samarbeten vilket är vårt mål. Givetvis håller vi höga miljö- och kvalitetskrav på vårt arbete och skräddarsyr våra tjänster som är anpassade utifrån våra kunders önskemål och behov. 

Städning i kontorsmiljö är ett sätt att främja den allmänna arbetsmiljön på kontoret. Hit hör bland annat städning av allmänna ytor såsom dammsugning av golv och mattor, damning av fria ytor, rengöring av bänkar, hyllor, tavlor, speglar och dörrar. Även fläckar tas bort och papperskorgar töms. Kontorsstädning innefattar även städning av kök och badrum, där bland annat diskbänkar rengörs och torkas av, toaletterna, diskhoarna och handfaten rengörs. Man kan även få hjälp med saker som fönsterputs, persiennrengöring och maskinella golvvård med våra skurmaskiner.

Varför är det viktigt med kontorsstädning?

Kontor är en plats där många personer är i rörelse och där många personer spenderar en stor del av sina arbetsdagar. Genom att ha städade ytor kommer arbetarna också trivas bättre på kontoret, vilket i sin tur kan öka arbetsglädjen och öka dess produktivitet och arbetsförmåga. När kontoret är ostädat kan det upplevas som rörigt, det blir svårare att hitta material man behöver till sitt arbete och det kan vara distraherande med saker som är utspridda istället för att vara organiserade på sin plats. Det kan också göra så att medarbetarna känner sig tvungna att gå och städa själva, slänga sopor och diska, istället för att utföra de arbetsuppgifter de är där för.

Hemstäd

Vi föreslår oftast att vi inleder er hemstädning med en storstädning. Med en ordentlig rengöring som start, så har vi lättare att göra ett bra jobb framöver. Vill ni bara ha en storstädning? Det fixar vi också, ring eller maila oss så bokar vi in ett möte så vi ser hur vi kan hjälpa er.

Varför är det viktigt med hemstäd?

Hemstädning ger en möjlighet att spara tid och energi till annat än att hålla efter hemma. Låt oss ta hand om ditt hem och ni kan fokusera på annat. Du väljer själv vad det är som ska göras och hur ofta du vill att vi ska komma. Privatpersoner har möjlighet till RUT-avdrag för hemstädning.

Höghöjdsstäd

Vår Städning på hög höjd inomhus. Nu kan vi på ett säkert och effektivt städa och rengöra på höga höjder från golv- och marknivå. SpaceVac är byggt av lättvikts-kolfiberrör och möjliggör att du kan rensa och dammsuga på hög höjd, från marken samt utan skylift och stege. SpaceVac system för rengöring inomhus är extremt kompakt och lättarbetat med med hög rörlighet och kräver lite utrymme. Det gör SpaceVac till ett både kraftfullt och ekonomiskt system. Med SpaceVac kan ni städa högre, säkrare och snabbare.

Varför är det viktigt med höghöjdsstäd?

Med höghöjdsstäd kan ni äntligen få bort all smuts och damm som samlats i flera år på ställen ni inte kommer åt. Låt oss komma ut och demosterera vad SpaceVac kan göra.